Stipendien Nord-Süd Kooperation - Grants Cooperation North-South

Die UZH Nord-Süd-Kooperation vergibt für das Studienjahr 2017/18 drei Stipendien für Mobilitätsstudierende von Universitäten in Subsahara-Afrika (Level Master und Doktorat). Bewerbungsfrist ist der 17. Februar 2017. Bitte finden Sie alle relevanten Informationen und Formulare auf der Website der Nord-Süd-Kooperation.

The Coordination Center North-South of the University of Zurich is offering three grants for mobility students from universities in Sub-Saharan Africa (Master's and PhD level). The grants can be used to study one or two semesters at UZH during the academic year 2017/18. Application deadline is 17 February 2017. Please find all relevant information and forms on the website of the Coordination Center North-South.